0 DESIGNER LAND DESIGNER LAND

SEO, azaz a keresőoptimalizálás

Miért érdemes SEO szolgáltatásunkat igénybe vennie? Mit takarnak a SEO illetve a keresőoptimalizálás kifejezések? Milyen előnyöket élvezhet azzal, ha ránk bízza oldala marketingjét?

A SEO angol mozaikszó (Search Engine Optimization) magyarra lefordítva keresőoptimalizálást jelent, ami ismerősen csenghet a marketing területén járatosoknak. A keresőmotorokat minden nap használjuk tájékozódás céljából, ilyen például a Yahoo, Bing vagy a legelterjedtebb mind közül, a Google is. Amikor valaki például egy szolgáltatást szeretne igénybe venni vagy termékek, információk után kutat, kulcsszavakat használva keresi a fogalmakhoz kapcsolható weboldalakat. Mindez talán triviálisnak tűnhet, azonban a keresőmotorok illetve a keresőoptimalizálás beható ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy weboldalunkat egyáltalán bárki megtalálja. A legfontosabb kereső, a Google különböző algoritmusok alapján keres a regisztrált domainek között, releváns információ után kutatva, ami egyezik a beírt kulcsszóval. A folyamat korántsem egyszerű, hiszen rengeteg regisztrált weboldal van, amelyeknek mind ugyanaz a profiljuk, ugyanazokra a problémákra kínálnak megoldást, ugyanazokat a termékeket árulják. Épp ezért a Google kialakít egy rangsorolt listát, amelyből a böngészők kedvükre választhatnak. Fontos tudni, hogy általában a webhasználók nem vagy csak igen ritkán lapoznak a második, harmadik oldalra a keresési találatok között. Ahhoz, hogy egy weboldal az elsők között jelenjen meg, sok munka szükségeltetik. Csapatunk régóta foglalkozik keresőoptimalizálással és marketinggel is, így garantálni tudjuk a magas látogatottsági számot.


Hirdetések

A keresőoptimalizálás elengedhetetlen egy sikeres weboldalhoz, azonban ha még több látogatót, azaz potenciális új ügyfeleket szeretnénk csábítani oldalunkra, hirdetéseken keresztül is lehet reklámozni szolgáltatásainkat. Hozzáértő segítséget nyújthatunk a Google Adwords, azaz a Google hirdetések, valamint a Facebook és Instagram hirdetések létrehozásában is. Mivel ezeket a közösségi felületeket rengetegen használják, így ez az egyik leggyorsabb módja egy weboldal beindításának.

Vegye igénybe a marketing és keresőoptimalizálás terén szerzett tapasztalatunkat, hogy népszerű és magas látogatottságú weboldalra tegyen szert!

Keressen
fel
minket!

Kapcsolatfelvétel
vagy tekintse meg
munkáinkat!
0%
Nyomja le Megtekint Bezár Indít