0 DESIGNER LAND DESIGNER LAND

Webáruház készítés

Mik a webáruház készítés előnyei? Hogyan működik egy webáruház? Milyen funkciókkal lehet bővíteni egy ilyen oldalt?


Virtuális áruházak

Az internet általános elterjedésével nem csak blogok, céges oldalak, fórumok jelentek meg, hanem az üzlet egy teljesen új formája. A legkorábbi webáruházak egyáltalán nem hasonlítanak az olyan mai, elterjedt webshopokra, mint például az eBay. Kezdetben nem voltak elérhetőek olyan, ma már bevett funkciók, mint például a kártyás fizetés vagy egy minőségi képnézegető. Mégis, már akkor sokan meglátták a webáruház készítés potenciálját és mára számos sikeres vállalkozás szinte kizárólag az interneten keresztül árulja termékeit. Ennek egyik legnagyobb előnye, hogy olyan vásárlóknak is szállíthatunk termékeket, akik egyébként a földrajzi távolságból adódóan valószínűleg sosem látogatnának el üzleteinkbe. Mindenki szereti otthona kényelméből intézni a vásárlást, egy szép weboldal pedig ugyanolyan hatással van, mint egy jól berendezett kirakattal rendelkező tiszta üzlet.

A webáruház készítés olyan lehetőségeket rejt magában, amelyeket a virtuális téren kívül lehetetlen lenne megvalósítani. Vásárlóink egyszerűen, gyorsan megtalálhatják az áhított terméket a szűrőopciókon keresztül, megtekinthetik a termékeinket más-más színekben is még a kézbesítés előtt, kiválasztatják a termék méretét, alakját, mennyiségét és akár azonnal, kártyával ki is fizethetik. Rengeteg kis üzlet virágoztatta fel magát nagy, profitáló vállalkozásokká pusztán azzal, hogy élt a webáruház készítés adta előnyökkel.

Csapatunk webáruház készítés területén szerzett tapasztalatával már sok vállalkozás beindítását tette lehetővé. Ezen felül minden általunk készített webáruházhoz tartozik egy saját fejlesztésű, biztonságos és könnyen kezelhető adminisztrációs felület, melyen keresztül megtekinthetjük megrendelési statisztikáinkat, beleleshetünk vásárlóink kosarába, valamint az elérhető funkciók közé tartozik a kategóriakezelés, képfeltöltés és a visszaigazoló emailek küldése is. A még ambiciózusabb ügyfeleink számára lehetőség van számlázó programmal valamint raktárkezelő modullal való összekötésre is, hogy akár teljes vállalkozását otthonában, egy laptop mellől irányíthassa.

Keressen
fel
minket!

Kapcsolatfelvétel
vagy tekintse meg
munkáinkat!
0%
Nyomja le Megtekint Bezár Indít