0 DESIGNER LAND DESIGNER LAND

A weboldal készítés művészete

Szeretné felvirágoztatni vállalkozását? Egy saját brand kiépítésén gondolkodik? Szeretné üzletét a virtuális térbe áthelyezni, áthidalva a földrajzi korlátokat? Ön a lehető legjobb helyen jár!

Egy sikeres vállalkozás beindításához ma már elengedhetetlen a weboldal készítés. A potenciális ügyfeleket többé nem szórólapokon, újságokon keresztül érjük el, hanem az internet segítségével, ami sokkal egyszerűbb és hatékonyabb módja termékeink vagy szolgáltatásaink megismertetésének. A weboldal készítés számos előnye közé sorolhatjuk, hogy a weboldal hozzájárul imidzsünk kialakításához, egyedi logónkkal, fotókkal ellátva és professzionális színvonalú külalakjával már első látásra elnyerheti ügyfelei bizalmát.

Szakemberekből álló, fiatalos, de több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk örömmel segít nem csak új weboldal készítés esetén, de akár régi weboldal felújításában is. Legyen szó programozásról, új adminisztrációs felületek létrehozásáról, összetett webshopok megalkotásáról, kisebb vagy nagyobb projektekről, mi magabiztosan és hozzáértőn kezelünk minden weboldalt.


Miből áll a weboldal készítés?

Ebben a kis összefoglalóban szeretnénk betekintést nyújtani hivatásunkba, az egyes lépcsőfokokat bemutatva, hogy megtudhassa, hogyan jutunk el az elképzeléstől a valóságig.


1. Brainstorming

A weboldal készítés első és egyben egyik legfontosabb lépése gondolataink rendezése. Milyen típusú weboldal az, amire igazán szükségünk van? Webshop, blog, egyoldalas weboldal, többoldalas, galériás weboldal, céges weboldal, esetleg valami teljesen új, összetett kompozíciója az előbbieknek? A cél mondhatni szentesíti az eszközt, ugyanis minden weboldal típus rendelkezik előnyökkel. Az egyoldalas weboldal és a blog készül el leghamarabb, ezek töltenek be a leggyorsabban, a legkönnyebben átlátható weboldalak mind közül. Ugyanakkor, ha például egy több profillal rendelkező vállalkozásnak szeretnénk egy reprezentatív oldalt, akkor meglehet, hogy a legjobb megoldás számunkra az említett típusok „koktélja” lesz, ami ötvözi a funkciókat.


2. Konzultáció

A legideálisabb mindig az, ha egy személyes beszélgetés során számolunk be elvárásainkról és ötleteinkről és pontosan megfogalmazzuk, milyen hatást kívánunk elérni weboldalunkkal. Mindettől függ ugyanis a későbbiekben nem csak a weboldal felépítése, hanem a webdesign is. A konzultáció segít abban, hogy az elkészült weboldal valóban megfeleljen igényeinknek. A beszélgetés során segítünk megtalálni a legideálisabb funkciókat, amelyeket érdemes az oldalba építeni, valamint a weboldal arculatát is közösen meghatározzuk.


3. A program a weboldal magja

Fejlesztőink elkészítik a weboldal csontvázát, az alapokat, melyre illeszkedni fognak majd a design elemek. A weboldal készítés során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, legyen szó az oldal vagy a személyi adatok védettségéről. Sajnos túl gyakran találkozunk olyan esetekkel, mikor a (természetesen szinte ingyen) weboldal egy hét alatt összeomlik vagy támadás áldozata lesz, ugyanis a programozó nem vette a fáradságot az alapvető biztonsági rések kezelésére. Éppen ezért vállaljuk például egyedi, biztonságos adminisztrációs rendszerek kiépítését is, valamint elhatároljuk magunkat az olyan, például WordPress típusú oldalak létrehozásától, melyek óriási kockázatot jelenthetnek.


4. A design a weboldal arca

A webdesign készítés és általában a weboldal készítés folyamata alatt nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználóbarát kialakításra, az egyszerű navigációra, hogy az oldal látogatói gyorsan és könnyedén érhessék el a weboldal funkcióit. Bármilyen egyedi ötlet megvalósításában partnerek vagyunk, azonban a weboldal gyorsasága és átláthatósága mindig prioritás kell, hogy legyen. Esztétikus, harmonikus színek és letisztult, modern felületek jellemzik eddig elkészített munkáinkat, de egyedi, harsányabb stílusú oldalak készítését is vállaljuk.


5. Az oldal népszerűsítése

Az elkészített weboldal végső soron nem sokat ér, ha nem látogatja senki. Mi segítünk elindítani weboldalát, hogy az minél több személyhez, potenciális ügyfélhez eljuthasson. A weboldal készítés utolsó lépéseként, a SEO optimalizálás során weboldala az Google keresési találatinak első oldalán megjelenhet, a Facebook hirdetéseknek köszönhetően pedig még több látogató érkezése várható az oldalra. Csapatunk segíti megadni az első löketet weboldala népszerűsítéséhez, hogy együtt valami profitálót, valami maradandót alkothassunk.

Ha megbízható, biztonságos és modern arculatú weboldalt szeretne, ne habozzon felkeresni minket!

Keressen
fel
minket!

Kapcsolatfelvétel
vagy tekintse meg
munkáinkat!
0%
Nyomja le Megtekint Bezár Indít